Javni poziv

Slika /FOTOGRAFIJE/Ilustracije/Ilustracija zastave 2.jpg

Cilj Javnog poziva je postizanje boljih poslovnih rezultata zadruga te drugih malih poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika

Na temelju Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2018. do 2020. godine, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora za proširenje postojeće djelatnosti, koji je otvoren od 12. travnja do 13. svibnja 2019. godine.

Javni poziv objavljen je s ciljem unaprjeđenja učinkovitosti proizvodnih procesa, jačanja proizvodnih kapaciteta i postizanja boljih poslovnih rezultata zadruga i drugih malih poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednika kao korisnika mjera Ministarstva hrvatskih branitelja koji su svojim dosadašnjim poslovanjem pokazali uspješnost.


Tekst javnog poziva i pripadajući obrasci zahtjeva dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi, u Ministarstvu hrvatskih branitelja te Područnim jedinicama Ministarstva i županijskim Centrima za psihosocijalnu pomoć.



Pisane vijesti