Predstavljanje zadruga hrvatskih branitelja povodom obljetnice VRO Oluja

Slika /slike/zastava.JPG

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“ Ministarstvo hrvatskih branitelja, u subotu 5. kolovoza 2017. godine, organizira predstavljanje braniteljskih zadruga u Kninu i Slunju.

Pozivamo sve zainteresirane zadruge hrvatskih branitelja iz cijele Hrvatske koje se žele svojim proizvodima i uslugama predstaviti u Kninu, da se prijave na navedenom događanju putem prijavnog obrasca dostupnog na poveznici ovdje te posebno zadruge s područja Karlovačke i njoj obližnjih županija zainteresirane za predstavljanje u Slunju, da se također prijave putem zasebnog prijavnog obrasca kojeg mogu preuzeti ovdje.
Ujedno, za sudionike kninskog sajma, sukladno iskazanim potrebama, bit će organiziran smještaj.
Rok za podnošenje prijava je 25. srpnja 2017. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona navedene na prijavnom obrascu.
Također, pozivamo sve zainteresirane da u što većem broju posjete kninsko i slunjsko predstavljanje zadruga hrvatskih branitelja kako bi se uvjerili u uspješnost rada braniteljskih zadruga te kvalitetu njihovih proizvoda.  

Pisane vijesti