Ministar Medved s predstavnicima Udruge Sokolovi

  • Slika /Dokumenti 2022/DSC_0116.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ministar Medved zahvalio je vodstvu Udruge, kao i svim članovima Udruge koji svojim djelovanjem pridonose promicanju istine o Domovinskom ratu i očuvanju vrijednosti za koje su se borili hrvatski branitelji

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved primio je 22. veljače 2022. predstavnike Udruge veterana 5. gardijske brigade Sokolovi – predsjednika Udruge Zorana Marunčeka i člana Sinišu Podhraškog, a s njima je bio i saborski zastupnik Ante Deur, također pripadnik Sokolova.
 
Predsjednik Udruge izvijestio je ministra Medveda o dosadašnjem radu i planovima za naredno razdoblje s naglaskom na pripremama za obilježavanje 30. jubilarne obljetnice 5. gardijske brigade Sokolovi.
 
Ministar Medved zahvalio je vodstvu Udruge, kao i svim članovima Udruge koji svojim djelovanjem pridonose promicanju istine o Domovinskom ratu i očuvanju vrijednosti za koje su se borili hrvatski branitelji, te je i ovom prigodom istaknuo partnerski odnos resornog Ministarstva s udrugama iz Domovinskog rata koji je prisutan od prvog dana njegovog mandata na čelu Ministarstva hrvatskih branitelja.
 

Pisane vijesti