Čestitka Vatrenima

Slika /Dokumenti 2022/HN20221209828748.JPG

Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo! – poručio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom

Ovo je baš za hrvatski narod... Ovo je Hrvatska - ponos, hrabrost, vjera i domoljublje. I Hrvat uvijek uspije... Ovo je pobjeda svih nas, neka uživaju svi Hrvati u cijelom svijetu. Uživajte hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo! – poručio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon veličanstvene pobjede u utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, u kojoj je Hrvatska pobijedila favorizirani Brazil 5:3.

Dok Hrvati diljem svijeta ponovno slave našu pobjedu, zahvaljujemo našim Vatrenima što i na ovakav način promiču našu domovinu, kao i izborniku Daliću koji je ovu veliku pobjedu Hrvatske posvetio hrvatskim braniteljima, pokazujući time koliko cijeni njihovu žrtvu za našu slobodu i neovisnost.

Čestitamo našoj reprezentaciji na čelu s izbornikom Dalićem, ostavili ste srce na terenu, probudili nam ponos i osnažili duh zajedništva, onaj isti koji nas je vodio do konačne pobjede u Domovinskom ratu, čestitao je potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved našim Vatrenima, poručivši im: Neka vam hrvatski branitelji i naša pobjedniča Hrvatska vojska i nadalje budu motivacija na vašem putu do pobjede. Borite se za našu Hrvatsku kao što smo se mi borili, pokažite snagu zajedništva i hrvatsko srce koje se ne predaje ni kad je najteže. Hrvatska je uz vas!

Foto: HINA


Pisane vijesti