Raspisan natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama proisteklim iz Domovinskog rata

Slika /AM2017/Logo_mbrh (1) (Medium).png

Nacionalna zaklada u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Nacionalna zaklada raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama proisteklim iz Domovinskog rata koje djeluju na lokalnoj razini te kojima se aktivnosti sufinanciraju i/ili podržavaju od strane institucija državne uprave, drugih državnih tijela ili jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave. Natječaj je raspisan na temelju Sporazuma o Razvojnoj suradnji kroz programske podrške u provođenju sustavne podrške udrugama proisteklim iz Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj, potpisanog između Ministarstva hrvatskih branitelja i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva 17. svibnja 2017. godine. Institucionalna podrška dodjeljuje se u dvije kategorije kroz dva zasebna podnatječaja koji odgovaraju propisanim kategorijama institucionalne podrške.
 
Natječaj je raspisan 17. svibnja 2017. godine s rokom za prijavu zaključno sa 16. lipnja 2017. godine.
 
Poveznica na obavijest o natječaju nalazi se na mrežnoj stranici Nacionalne zaklade, a cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.




 

Pisane vijesti