Ponovno pokretanje rokova u Javnom pozivu za dodjelu potpora za samozapošljavanje

Slika /MHB MEDVED/Logo_mbrh (1) (Medium).png

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju  2. lipnja 2020. godine rokovi definirani Javnim pozivom ponovno počinju teći. Cilj Javnog poziva je otvaranje novih radnih mjesta za osobe iz ciljne skupine Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji 

Sukladno Izmjenama i dopunama Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje (dalje: Javni poziv) u sklopu EU projekta „Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata“ od 23. ožujka 2020. godine, određeno je privremeno prekidanje rokova definiranih Javnim pozivom.

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, 2. lipnja 2020. godine rokovi definirani Javnim pozivom ponovno počinju teći.

Tekst Javnog poziva, kao i pripadajući obrasci za prijavu, dostupni su na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na broj telefona 01/2308-609 i 01/2308-876 ili putem elektroničke pošte na adresu euprojekti@branitelji.hr.




Pisane vijesti