Objavljeni nacrti Listi prvenstava

Slika /slike/Logo_mbrh.png

30. siječnja 2015. godine objavljeni su nacrti Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2015. godinu i nacrt Liste prvenstva za dodjelu financijske potpore prilikom kupnje ili izgradnje prve nekretnine za 2015. godinu, na oglasnim pločama ureda državne uprave u županijama i Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje Grada Zagreba.

Na nacrte Listi prvenstava članovi obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, HRVI iz Domovinskog rata i članovi uže obitelji umrlog HRVI iz Domovinskog rata, te dragovoljci iz Domovinskog rata, pripadnici borbenog sektora, koji nemaju status HRVI, a sudjelovali su u obrani suvereniteta više od 2 godine, mogu uložiti prigovor u roku od 15 dana od dana objave.

Nakon isteka roka za prigovor, potvrđene Liste prvenstva za 2015. godinu objavit će se na web-stranici Ministarstva branitelja, a primjenjivat će se od 01. ožujka 2015. godine i vrijedit će do objave potvrđenih Listi prvenstva za slijedeću kalendarsku godinu.

Najave | Priopćenje | Stambeno zbrinjavanje