Najava: Identifikacija posmrtnih ostataka

Slika /FOTOGRAFIJE/Ilustracije/IMG_7017.JPG

Pozivamo predstavnike medija da dođu u srijedu, 19. veljače 2020. u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 11, te da svoj dolazak najave na e-mail press@branitelji.hr najkasnije do utorka, 18. veljače 2020. do 16 sati

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja u srijedu, 19. veljače 2020. s početkom u 10 sati na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu provest će se završna identifikacija posmrtnih ostataka petero hrvatskih branitelja i civila ekshumiranih iz masovne i pojedinačnih grobnica u Marincima i Negoslavcima.

Uz članove obitelji, identifikaciji će nazočiti ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i pomoćnik ministra Stjepan Sučić, a nakon provedene identifikacije predviđena je izjava za medije.

Napominjemo kako je objava identiteta moguća isključivo uz suglasnost obitelji nakon provedbe identifikacije te zahvaljujemo na razumijevanju.

Pozivamo predstavnike medija da dođu u srijedu, 19. veljače 2020. u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 11, te da svoj dolazak najave na e-mail press@branitelji.hr najkasnije do utorka, 18. veljače 2020. do 16 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (novinar, snimatelj, fotograf) i naziv medijske kuće te kontakt (broj telefona/mobitela).

Pisane vijesti