Ministar Medved s predstavnicima Hrvatskog časničkog zbora

  • Slika /Dokumenti 2023/DSC_0196.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Predstavnici HČZ-a zahvalili su ministru Medvedu na ostvarenoj suradnji i pomoći te su izrazili punu potporu aktivnostima i postignućima Ministarstva hrvatskih branitelja

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved primio  je 14. veljače 2023. predstavnike Hrvatskog časničkog zbora – zajednice udruga, koje je predvodio predsjednik HČZ-ZU-a Igor Majetić.

Ministar Medved pohvalio je vodstvo Hrvatskog časničkog zbora zbog napora koje ulažu na okupljanju časnika i dočasnika te zbog vjerodostojnog i neumornog promicanja istine o Domovinskom ratu.

Pozvao ih je da i nadalje budu partner Ministarstvu hrvatskih branitelja u realizaciji projekata i aktivnosti koje su usmjerene na očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i brige za braniteljsko-stradalačku populaciju.

Predsjednik HČZ-ZU-a Majetić predstavio je rad Hrvatskog časničkog zbora s posebnim naglaskom na djelovanje kroz dvije međunarodne udruge pričuvnih časnika - Konferenciju pričuvnih časnika NATO i partnerskih zemalja (CIOR) i Gaminger inicijativu, udrugu pričuvnih časnika srednjoeuropskih zemalja.

Izaslanstvo Udruge zahvalilo je ministru Medvedu na ostvarenoj suradnji i pomoći te su izrazili punu potporu aktivnostima i postignućima Ministarstva hrvatskih branitelja.

Dogovoren je nastavak suradnje te provedba zajedničkih aktivnosti s ciljem promicanja vrijednosti Domovinskog rata i zaštite interesa hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Pisane vijesti