Ministar Medved na sportskim susretima hrvatskih branitelja u Garešnici

Slika /FOTOGRAFIJE/2023/384578447_740108278132143_288868995253368742_n-1024x683.jpg

Ministarstvo hrvatskih branitelja pokrovitelj je 12. sportskih susreta Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH u Garešnici. Neka ovakva druženja budu podsjetnik na snagu zajedništva i trajnu zahvalnost prema našim hrabrim braniteljima – poručeno je sa susreta

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved kao izaslanik predsjednika Vlade otvorio je 12. sportski susret Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH u Garešnici, na kojem se oko 400 sudionika natječe u raznim sportovima.

Uz hrvatske branitelje i njihove obitelji, susretu su nazočili i bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija, a u ime organizatora sve nazočne pozdravio je predsjednik Zajednice Marijan Smernić.

Ministar Medved pozvao je sve hrvatske branitelje da se odazovu na preventivne sistematske preglede koje Ministarstvo hrvatskih branitelja provodi u suradnji s 32 zdravstvene ustanove diljem Hrvatske.

I u ovoj prigodi posebno se prisjetio svih poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, kojima su izaslanstva odala počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća. 

Njihova predanost i hrabrost zaslužuju našu duboku zahvalnost i poštovanje. Neka ovakva druženja budu podsjetnik na snagu zajedništva i trajnu zahvalnost prema našim hrabrim braniteljima – poručeno je sa susreta, u kojima je važnije od rezultata druženje hrvatskih branitelja, koji su se natjecali u šahu, malom nogometu, ribolovu, beli i drugim sportskim aktivnostima.

Foto: Klikni.hr

Pisane vijesti