Ministar i suradnici održali sastanak s predstavnicima udruga

  • Slika /FOTOGRAFIJE/12 Prosinac/Sastanak s udrugama/IMG_6991.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Sastanak je održan radi kvalitetnog i preciznog informiranja o najvažnijim promjenama koje donosi novi Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji koji je od jučer na snazi i njegovoj provedbi u praksi. 


Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnici Ivan Vukić i Nevenka Benić i njihovi najbliži suradnici sastali su se u petak, 15. prosinca 2017. godine, s predstavnicima udruga proizašlim iz Domovinskog rata i predsjednicima županijskih koordinacija iz cijele Hrvatske kako bi zajednički prošli kroz najvažnije promjene koje donosi novi Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji koji je od jučer na snazi i njegovoj provedbi u praksi.
 
Državni tajnici, pomoćnici ministra i rukovoditelji ustrojstvenih jedinica pojasnili su detaljnije sve mjere iz svojih nadležnosti, obavijestili predstavnike udruga o najznačajnijim provedenim aktivnostima, ostvarenim rezultatima, ali i o planiranim budućim aktivnostima u 2018. godini u skladu s novim Zakonom, a sve kako bi precizne informacije bile prenesene što većem broju članova njihovih udruga.
 
Ovom prigodom ministar se još jednom zahvalio svima koji su svojim zalaganjem i intenzivnim radom pomogli u stvaranju jedinstvenog i kvalitetnog pravnog okvira, kao i svima koji su podržali njegovo donošenje. Nakon sastanka, a povodom predstojećih blagdana, organizirano je prigodno druženje. 

Pisane vijesti