Konvencija zadruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Slika /MHB MEDVED/2018/5 Svibanj/Sajam zadruga hrvatskih branitelja/IMG_20170527_095703 (2).jpg

Konvencija će se održati u petak, 6. ožujka 2020. godine u prostoru Top Terma Topusko. Pozivamo zadruge hrvatskih branitelja da se prijave za sudjelovanje na Konvenciji

Ministarstvo hrvatskih branitelja organizira Konvenciju zadruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koja će se održati u petak, 6. ožujka 2020. godine u prostoru Top Terma Topusko (adresa: Trg bana Josipa Jelačića 16, Topusko), s početkom u 11 sati.

Na Konvenciji će biti riječi o aktualnim temama iz područja zadružnog poduzetništva i djelovanja braniteljskih zadruga, a ujedno će biti predstavljeni sporazumi o suradnji koje je Ministarstvo sklopilo s različitim gospodarskim subjektima i tijelima s ciljem poticanja rada braniteljskih zadruga.

Pozivamo zadruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata da se prijave za sudjelovanje na Konvenciji putem prijavnog obrasca kojeg mogu preuzeti ovdje.

Rok za podnošenje prijava je 26. veljače 2020. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona navedene na prijavnom obrascu.

 

Foto: Ilustracija



Pisane vijesti