Izmjene i dopune Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje

Slika /EU/SZ/sz.png

Izmjene i dopune obuhvaćaju i obustavu rokova određenih Javnim pozivom, za vrijeme trajanja mjera za suzbijanje širenja epidemije koronavirusa COVID- 19

Ministarstvo hrvatskih branitelja donijelo je Izmjene i dopune Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje u sklopu EU projekta „Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata“, koji je objavljen 7. siječnja 2020. godine.
 
Navedene Izmjene i dopune, između ostalog, obuhvaćaju i obustavu rokova određenih Javnim pozivom za vrijeme trajanja mjera za suzbijanje širenja epidemije koronavirusa COVID- 19.

 
Cjeloviti tekst Izmjena i dopuna Javnoga poziva dostupan je na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, u dijelu Aktualni javni pozivi.

 
Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na broj telefona 01/2308-609 i 01/2308-876 ili putem elektroničke pošte na adresu euprojekti@branitelji.hr.

Pisane vijesti