Državni vrh položio vijence u povodu blagdana Svih svetih

  • Slika /FOTOGRAFIJE/Listopad/Svi sveti polaganje vijenaca/1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Povodom blagdana Svih svetih, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, u utorak 31. listopada, položili su vijence i zapalili svijeće na Gradskom groblju Mirogoj.

Vijenci su položeni kod spomenika Glas hrvatske žrtve-Zid boli i pred središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika, pred Središnjim križem na Mirogoju te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.
 
Uz predsjednika Vlade polaganju vijenaca nazočili su potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i državni tajnik u Ministarstvu obrane Tomislav Ivić.

Pisane vijesti