8. sajam zadruga na zagrebačkom Jarunu

U sklopu proslave Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske dana 27. svibnja 2012. godine na zagrebačkom Jarunu održat će se i 8. sajam zadruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Osmi sajam zadruga hrvatskih branitelja bit će izložbeno-prodajnog karaktera, a osnovni cilj Sajma je međusobno povezivanje braniteljskih zadruga, upoznavanje javnosti i potencijalnih poslovnih partnera s radom zadrugara-hrvatskih branitelj

U sklopu proslave Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske dana 27. svibnja 2012. godine na zagrebačkom Jarunu održat će se i 8. sajam zadruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Osmi sajam zadruga hrvatskih branitelja bit će izložbeno-prodajnog karaktera, a osnovni cilj Sajma je međusobno povezivanje braniteljskih zadruga, upoznavanje javnosti i potencijalnih poslovnih partnera s radom zadrugara-hrvatskih branitelja te prezentacija proizvoda i usluga braniteljskih zadruga.

Pozivamo zadruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata da se prijave za sudjelovanje na Sajmu temeljem prijavnog obrasca.

Ujedno pozivamo sve zainteresirane da u što većem broju posjete 8. sajam zadruga hrvatskih branitelja kako bi se uvjerili u uspješnost rada braniteljskih zadruga i kvalitetu njihovih proizvoda.

Najave