U Vukovaru se obilježava 32. obljetnica Bitke za Vukovar

Slika /FOTOGRAFIJE/2023/plakat Vukovar 2023 FINAL.jpg

Pozivaju se hrvatski branitelji, sudionici obrane Vukovara, kao i obitelji poginulih, nestalih i umrlih vukovarskih branitelja, na središnju svečanost u povodu obilježavanja 32. obljetnice Bitke za Vukovar u dvorište Dvorca Eltz u Vukovaru 16. rujna s početkom u 12 sati

I ove godine u organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova te u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Gradom Vukovarom obilježit će se obljetnica Bitke za Vukovar, a središnja svečanost održat će se u subotu, 16. rujna 2023. u Vukovaru.

U sklopu prigodnog programa bit će budnica ulicama Grada Vukovara i mimohod ratnih zastava te taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike i opreme postrojbi OSRH i MUP-a, kao i prikaz sposobnosti specijalne policije MUP-a i specijalnih snaga OSRH te Počasno-zaštitne bojne.

Pozivaju se hrvatski branitelji, sudionici obrane Vukovara, kao i obitelji poginulih, nestalih i umrlih vukovarskih branitelja, na središnju svečanost u povodu obilježavanja 32. obljetnice Bitke za Vukovar u dvorište Dvorca Eltz u Vukovaru s početkom u 12 sati.

Pisane vijesti