Poziv na razgovor (intervju) u postupku Oglasa radi imenovanja osobe za obavljanje poslova podrške potpredsjedniku Vlade i ministru hrvatskih branitelja

Slika /FOTOGRAFIJE/Ilustracije/MHB_logo_bez_pozadine (2).png

Razgovori (intervjui) će se održati u Ministarstvu hrvatskih branitelja na adresi: Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb, dana 2. srpnja 2024. godine (utorak)

Komisija za provedbu Oglasa radi imenovanja osobe za obavljanje poslova podrške potpredsjedniku Vlade i ministru hrvatskih branitelja na određeno vrijeme, a najdulje dok traje mandat ministra hrvatskih branitelja, na radnom mjestu posebni savjetnik u kabinetu ministra - 1 izvršitelj/ica, u Oglasu objavljenom u „Narodnim novinama“ broj: 70/2024 od 12.06.2024. godine poziva na razgovor (intervju) kadidate/kinje koji/e su podnijeli/e pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa, a temeljem izvršene selekcije vrednovanjem motivacije, radnog iskustva, sposobnosti i vještina kandidata/kinja.

Razgovori (intervjui) će se održati u Ministarstvu hrvatskih branitelja na adresi: Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb, dana 2. srpnja 2024. godine (utorak).

Kandidati/kinje će o točnom terminu održavanja razgovora (intervjua) biti obavješteni putem elektroničke pošte.
 

Pisane vijesti