Plaketa ministru Medvedu povodom 31. obljetnice 72. bojne VP-a

  • Slika /Dokumenti 2022/IMG-20221219-WA0001.jpg
  • Slika
  • Slika

Udruga branitelja veterana Vojne policije 72. bojne Split dodijelila je plaketu ministru Medvedu kao izraz zahvale za dosadašnju suradnju i potporu njihovom radu i djelovanju

Povodom obilježavanja 31. obljetnice ustrojavanja 72. bojne Vojne policije, Udruga branitelja veterana Vojne policije 72. bojne Split dodijelila je plaketu potpredsjedniku Vlade i ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu, koju mu je 19. prosinca 2022. uručio predsjednik Udruge, umirovljeni bojnik Zlatko Čipčić.

Tom prigodom izvijestio je ministra o aktivnostima koje je Udruga provela u protekloj godini, kao i o planovima za naredno razdoblje te istaknuo kako je ovaj simboličan čin izraz zahvale za dosadašnju suradnju i potporu njihovom radu i djelovanju.

Ministar Medved zahvalio je na dodijeljenoj mu plaketi, koja je prošle godine povodom jubilarne obljetnice dodijeljena i Ministarstvu hrvatskih branitelja, što je pokazatelj dobre suradnje Udruge s resornim ministarstvom, zaključio je, istaknuvši kako na tom tragu nastavljamo i narednom razdoblju, u partnerstvu i zajedništvu s udrugama iz Domovinskog rata.

Pisane vijesti