Otvorenje izložbe natječajnih radova za idejno likovno i arhitektonsko – urbanističko - krajobrazno rješenje spomen-obilježja hrvatskim braniteljima poginulim u VRO Bljesak u Okučanima

Slika /AM2017/Fotografije/Okučani_poziv1.jpg

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Općina Okučani pozivaju sve zainteresirane na otvorenje izložbe natječajnih radova za idejno likovno i arhitektonsko – urbanističko - krajobrazno rješenje spomen-obilježja hrvatskim braniteljima poginulim u VRO Bljesak u Okučanima. 

Ministarstvo hrvatskih branitelja raspisalo je 4. listopada 2016. godine javni, opći, za realizaciju i anketni, u I. stupnju složenosti i anonimni Natječaj za izradu idejnog likovnog i arhitektonsko – urbanističko - krajobraznog rješenja spomen-obilježja hrvatskim braniteljima poginulim u VRO Bljesak u Okučanima. Rok za predaju natječajnih radova bio je do 5. prosinca 2016. godine.

Otvorenje izložbe natječajnih radova održat će se u utorak, 24. siječnja 2017. godine, u 18,00 sati u Domu kulture, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u Okučanima. Izložba će biti otvorena do 14. veljače 2017. godine.

Pisane vijesti