Otvorena manifestacija „Domaće je domaće“

  • Slika /FOTOGRAFIJE/2019/Ožujak/Domaće je domaće - Zagreb/IMG-20190325-WA0001.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Pozivamo sve da posjete manifestaciju i tako daju podršku vrijednim braniteljskim rukotvorinama i ukusnim delicijama

Udruga branitelja proizvođača Panonija organizirala je manifestaciju „Domaće je domaće“ u Zagrebu. Manifestacija se održava na Trgu bana Josipa Jelačića od ponedjeljka, 25. ožujka do petka, 29. ožujka 2019. godine.

„Domaće je domaće“ predstavlja Zagrebu tradicionalne slavonske proizvode i običaje, nastale kao plod rada hrvatskih branitelja koji su, nakon pruženog obola u Domovinskom ratu nastavili Republiku Hrvatsku obogaćivati svojim vrijednim radom.

Na manifestaciji se očekuje oko sto izlagača s raznim proizvodima OPG-ova, zadruga, trgovačkih društava, udruga i obrta koje vode hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji. Manifestaciju će pratiti i prigodni kulturno – umjetnički program.

Projekt pod sloganom „Domaće je domaće“ pokrenut je prije šest godina s ciljem promicanja autohtonih, tradicionalnih domaćih proizvoda koje stvaraju hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji. Na taj način pokazuju snagu braniteljskog zajedništva i uspješnog poduzetništva. Do sada su obišli gotovo 60 gradova u Republici Hrvatskoj predstavljajući kvalitetne domaće proizvode hrvatskih branitelja. Tijekom ove godine planiraju posjetiti još Rijeku, Pulu, Zadar i Šibenik te na taj način doprinijeti hrvatskoj turističkoj ponudi, povezujući „zelenu“ i „plavu“, odnosno kontinentalnu i primorsku Hrvatsku.
 
Pozivamo sve da posjete manifestaciju i na taj način daju podršku ovom iznimno pozitivnom primjeru braniteljske integracije u društvenu zajednicu i braniteljskog zajedništva koje rezultira izvrsnim domaćim proizvodima.

Pisane vijesti