Obavijest udrugama iz Domovinskog rata o prijevozu povodom Oluje

Slika /slike/PI5aML2acTCWvX8EzmIxjJhBAW-Cke-xdJFrh8ThHpfNbXkD7YlplwB5pCQWEU4m3IBPwQ=w1409-h1044.jpg

Ministarstvo branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza za udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.

Povodom obilježavanja 20. obljetnice VRO Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Ministarstvo branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza za udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata koje žele doći na proslavu obljetnice 4. kolovoza 2015. godine u Zagreb, odnosno 5. kolovoza 2015. godine u Knin.

U svrhu ostvarivanja sufinanciranja troškova autobusnog prijevoza, udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata su u obvezi Ministarstvu branitelja dostaviti pisanu zamolbu s potrebnim podacima o radu udruge, uz navođenje odgovorne osobe udruge, žiro-računa, OIB-a i adrese udruge. Uz pisanu zamolbu, udruge su u obvezi priložiti i ponudu prijevoznika koji će obaviti uslugu prijevoza, kako bi zamolba mogla biti uzeta u razmatranje.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Ministarstvu branitelja na broj telefona 01/2308-891.

Krajnji rok za podnošenje zamolbe je 27. srpnja 2015. godine.
 
U okviru ove obavijesti nalazi se popis udruga iz Domovinskog rata kojima je odobrena zamolba, a popis će se ažurirati na dnevnoj razini.


Pisane vijesti