Obavijest i javnom pozivu Zagrebačke stanogradnje

Zagrebačka stanogradnja d.o.o. objavila je 16. veljače 2018. Javni poziv za zaprimanje zahtjeva za kupnju stanova u naselju  Podbrežje.

Predmet javnog poziva za kupnju stanova po modelu „zagrebačke stanogradnje“ je 206 stanova u naselju Podbrežje u Zagrebu (jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih i troiposobnih) koji se nalaze u stambeno poslovnoj građevini radne oznake A4 na k.č.br. 1557/8 k.o. Zaprudski otok i stambeno poslovnoj građevini radne oznake A6 na k.č.br. 1557/ 10 k.o. Zaprudski otok.

Rok za podnošenje zahtjeva je 30 dana, računavši od dana objave javnog poziva te se isti podnosi Zagrebačkoj stanogradnji d.o.o, Jankomir 25, Zagreb.
 
Obrasci se mogu preuzeti u prostorima Zagrebačke stanogradnje d.o.o., Jankomir 25, Zagreb, svaki radni dan od 8 do 16 sati ili na internet stranici www.zgh.hr.
 
Obavještavamo sve članove obitelji smrtno stradaloga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, HRVI iz Domovinskog rata i članove uže obitelji umrlog HRVI iz Domovinskog rata, te dragovoljce iz Domovinskog rata koji su u borbenom sektoru sudjelovali najmanje dvije godine koji su podnijeli zahtjev Ministarstvu hrvatskih branitelja, da kupnjom predmetnih stanova ne gube pravo na stambeno zbrinjavanje ako to pravo imaju po Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u trenutku kupnje stana.
 
Također će podnositelji zahtjeva za dodjelu financijske potpore za kupnju prve nekretnine ostvariti pripadajuće pravo na financijsku potporu nakon zaključenja predugovora o kupnji stana, ukoliko su uvršteni na Listu prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju prve nekretnine za 2018. godinu, a u provedenom postupku se utvrdi da imaju pravo na financijsku potporu za kupnju prve nekretnine.

Pisane vijesti