Natječaj Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njivovih obitelji za ostvarivanje potpore za obrazovanje - 2021./2022. - studenti

Slika /FOTOGRAFIJE/Zaklada - ilustracija.jpg
Temeljem čl.15, st.4. Pravilnika o načinu ostvarivanja prava na potporu za obrazovanje (“Narodne novine 101/2019) upravni odbor Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji 02. studenoga 2021.god. raspisao je Natječaj za dodjelu potpora za obrazovanje tijekom redovitoga preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija odnosno integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, kratkog stručnog studija, preddiplomskog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija obrazovanja.

Tekst natječaja za dodjelu potpora za obrazovanje tijekom redovitoga preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija odnosno integriranog preddiplomskog  i diplomskog sveučilišnog studija, kratkog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija obrazovanja, pravilnik o načinu ostvarivanja prava na potporu za obrazovanje (NN 101/2019), Izjava o sastavu zajedničkog kućanstva, potrebni obrasci kao i sve ostale informacije nalaze se na mrežnim stranicama Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji - link.

Pisane vijesti