Ministar Medved na 25. obljetnici Krapinsko-zagorske županije

"Ova županija je jedan od velikih generatora hrvatskog gospodarstva i hrvatskog razvoja. Potvrda tome su brojni projekti koje provodi, a u kojima uživa i podršku Vlade Republike Hrvatske", rekao je ministar

Izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved te državna tajnica Nevenka Benić prisustvovali su, u ponedjeljak 23. travnja 2018., obilježavanju dana Krapinsko-zagorske županije u Bedekovčini.

Izaslanstvo Ministarstva hrvatskih branitelja, u društvu župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara i predsjednice županijske skupštine Vlaste Habicki, položilo je vijence kod spomenika u parku u centru Bedekovčine.

Nakon svete mise u crkvi sv. pape Ivana Pavla II u Poznanovcu, održana je i svečana sjednica županijske skupštine na kojoj se okupljenima obratio i ministar Medved: „Ova županija je jedan od velikih generatora hrvatskog gospodarstva i hrvatskog razvoja. Potvrda tome su brojni projekti koje ova Županija provodi na svom području, a u kojim uživa i podršku Vlade Republike Hrvatske.“

Ministar Medved je u svom obraćanju pohvalio dobru poduzetnički klimu, povećanje zaposlenosti te brigu za mlade i starije stanovnike Krapinsko-zagorske županije. Naglasak je stavio i na mjere kojima se potiče demografska obnova i socijalna sigurnost.

Pisane vijesti