Konferencija za medije „Marijanski zavjet za Domovinu“

Slika /AM2016/Konferencija za medije_Marijanski zavjet01072016/0_Naslovna.JPG

Pomoćnica ministra Nevenka Benić sudjelovala je 1. srpnja 2016. godine na konferenciji za medije drugog Zavjetnog hodočašća "Marijanski zavjet za Domovinu".


Pomoćnica ministra Nevenka Benić sudjelovala je 1. srpnja 2016. godine na konferenciji za medije Marijanskog zavjeta za Domovinu uoči dolaska hodočasnika u Zagreb 5. srpnja 2016. godine.

Najavljeno je nacionalno hodočašće kroz cijelu Hrvatsku koje prolazi svim većim marijanskim svetištima, od istoka do juga Hrvatske, uz prolazak jednim dijelom Hercegovine. Marijanski zavjet za Domovinu hodočašće je pokrenuto u suradnji mladih i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Visoki pokrovitelj projekta je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a hodočašće se organizira uz potporu Ministarstva branitelja.
Na konferenciji su sudjelovali pomoćnica ministra Nevenka Benić, duhovnik samog hodočašća, pater Ivan Mandurić Ike te voditelj projekta Anđelko Đerek kao i koordinator ruta Miroslav Grbavac.

Na internetskoj stranici Marijanskog zavjeta za Domovinu (http://www.marijanskizavjet.hr/), mogu se pogledati svi detalji vezani uz samo hodočašće, link za prijavu te raspored ruta kojima hodočasnici prolaze.
 

Pisane vijesti