Javni natječaj

Slika /FOTOGRAFIJE/Ilustracije/Proizvodi zadruga 3.jpg

Ministarstvo hrvatskih branitelja raspisalo je natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora radi pružanja usluge upravljanja specijaliziranim izložbeno-prodajnim prostorom za proizvode hrvatskih branitelja 

Predmet javnog natječaja je davanje u zakup potpuno opremljenog poslovnog prostora, ukupne površine 87 m², na adresi Britanski trg 3 u Zagrebu. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju ulične zgrade, a sastoji se od više prostorija. U poslovnom se prostoru obavlja trgovačka djelatnost.

Koncepcija poslovnog prostora je prezentacijsko-prodajna, a predviđen je kao prepoznatljivo mjesto za plasman proizvoda braniteljskih zadruga, OPG-ova, obrta ili drugih registriranih pravnih subjekata koje su osnovali hrvatski branitelji kao i za okupljanje i socijalno uključivanje braniteljske i stradalničke populacije, širenja ponude proizvoda i usluga, nastajanja novih poslovnih ideja i suradnji, poticanje proizvodnje i pružanja podrške malom proizvođaču te povezivanje proizvodne i uslužne djelatnosti.

Pravo sudjelovanja u javnom natječaju imaju fizičke i pravne osobe koje ispunjavanju propisane uvjete iz javnog natječaja, uključivo i zakonske uvjete za obavljanje djelatnosti trgovine.

Rok za dostavu pisanih ponuda je 12. srpnja 2019. godine do 13 sati, do kada ponude moraju biti zaprimljene na adresi: Ministarstvo hrvatskih branitelja, Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb, bez obzira na način dostave.

Tekst javnog natječaja i kompletnu dokumentaciju možete pogledati ovdje.

Foto: Ilustracija

Pisane vijesti