/Hrvatski branitelji - proizvođači/ Zadruga Tenkisti Hrvatske Vojske

  • Slika /FOTOGRAFIJE/2020/Prezentacija djelatnosti/Tenkisti/67704674_663931180774712_6051584670678646784_o.jpg
  • Slika

Upravitelj Zadruge Tenkisti Hrvatske vojske ističe vrlo dobru suradnju s Pevexom u distribuciji proizvoda te pohvalu Ministarstvu hrvatskih branitelja za inicijativu za suradnjom koja je olakšala pristup tržištu rada osobama iz ciljne skupine

Hrvatski branitelji 2016. godine u Benkovcu su osnovali Braniteljsko radno socijalnu zadrugu Tenkisti Hrvatske Vojske.

Primarna motivacija osnivanja zadruge bila je pokretanje veteranskog vojnog turizama te turističkih usluga koje uključuju športsko – rekreativno – adrenalinske ili pustolovne aktivnosti, a ovaj oblik vojnog turizma bio bi jedinstven u Republici Hrvatskoj te najveći u Europskoj uniji.

Zadruga se bavi i brojnim djelatnostima kroz koje bi hrvatski branitelji plasiraju svoje proizvode i usluge te potiču poticali radnu rehabilitaciju.

Na temelju Sporazuma koji je Ministarstvo hrvatskih branitelja sklopilo s tvrtkom Pevex te ostvarilo suradnju u plasmanu i promidžbi neprehrambenih proizvoda braniteljskih zadruga, prije godinu dana Zadruga Tenkisti Hrvatske vojske plasirala je svoj inovativni proizvod koji se koristi u građevinarstvu i služi za energetski učinkovitu gradnju.

Građevinski inovativni proizvodi ModulBlock - zidni elementi, ModulMonta međukatno-krovni elementi i Modulispuna - međukatno-krovni element dostupni su u prodajnim mjestima Pevexa diljem Hrvatske, a proizvod Modulispuna dobitnik je i diploma na natječajima za najbolju inovaciju Dalmacije.

Upravitelj Zadruge Tenkisti Hrvatske vojske ističe vrlo dobru suradnju s Pevexom u distribuciji proizvoda te pohvalu Ministarstvu hrvatskih branitelja za inicijativu za suradnjom koja je olakšala pristup tržištu rada osobama iz ciljne skupine, povećala njihovu konkurentnost i prilagodljivost tržištu rada te su se stvorili uvjeti za što uspješnije socijalno uključivanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Sve o proizvodima Zadruge Tenkisti Hrvatske vojske možete pronaći na poveznici, a planove hrvatskih branitelja okupljenih u Zadrugu Tenkisti Hrvatske vojske možete pogledati na službenoj stranici Tenkodrom.  

Pisane vijesti