Čestitka ministra Medveda Sokolovima

Slika /FOTOGRAFIJE/Sokolovi.jpg

Povodom jubilarne obljetnice ustrojavanja 5. gardijske brigade odajemo priznanje svima vama koji ste bili u redovima Slavonskih sokolova. Proslavili ste svoju brigadu na ponos svih vaših pripadnika i naše domovine

Poštovani pripadnici 5. gardijske brigade Sokolovi,

dragi prijatelji,

čestitam vam 30. obljetnicu ustrojavanja 5. gardijske brigade, Slavonskih sokolova!
 
Svoju hrabrost pokazali ste onda kada je to bilo najpotrebnije, u Domovinskom ratu u kojem je Hrvatska, zahvaljujući mudrom političkom vodstvu i hrabrim hrvatskim braniteljima, pobijedila.

 
Vaše domoljublje i odvažnost vodilo vas je u obrani i oslobađanju naše domovine, od našeg Vukovara i Slavonije pa sve do krajnjega juga dali ste svoj nemjerljiv doprinos i podnijeli golemu žrtvu.
 
Svim poginulim i umrlim Sokolovima odajemo dužnu počast, u nadi da ćemo pronaći i sve naše nestale, to je naš prioritet, a obiteljima žrtava odajemo priznanje za svu patnju i bol koja nikada ne prestaje.

Povodom ove jubilarne obljetnice odajemo priznanje i svima vama koji ste bili u redovima Slavonskih sokolova. Proslavili ste svoju brigadu na ponos svih vaših pripadnika i naše domovine.
 
Vaš častan ratni put uzor je mladim hrvatskim vojnicima kako se voli i brani domovina, a posebno vašim nasljednicima u redovima pobjedničke Hrvatske vojske koji i danas s ponosom nose slavno ime Sokolova.

FOTO: MORH
 

Pisane vijesti