Čestitka ministra Medveda povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila

Slika /Dokumenti 2022/zastava_mup.jpg

Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved uputio je čestitku pripadnicima policije i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova

U ime Ministarstva hrvatskih branitelja i svoje osobno svim pripadnicima policije i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova čestitam Dan policije i blagdan svetog Mihovila, vašeg nebeskog zaštitnika.

Vaš doprinos obrani naše domovine služi na ponos svima vama, ali i cijelom našem narodu. Uspješno ste obavili sve povjerene zadaće u zajedničkim akcijama i operacijama hrvatske policije i vojske.

Posebno se prisjećamo svih poginulih i nestalih pripadnika policije. Zahvaljujemo njima i njihovim obiteljima na nesebičnoj žrtvi za našu slobodu i neovisnost. Neka im je vječna slava i hvala!

Dragi pripadnici policije, zahvaljujem vam što i danas čuvate vrijednosti i promičete istinu o Domovinskom ratu te njegujete uspomene na to najvažnije razdoblje novije hrvatske povijesti.

Neka vas vaša ljubavi prema domovini i nadalje vodi u vašem radu, u korist zaštite i sigurnosti svih naših građana. Čestitam vam vaš dan!

Pisane vijesti