Čestitka ministra Medveda Gromovima

Slika /FOTOGRAFIJE/2024/52899939740_bf87797b0a_o.jpg

Slaveći 33. obljetnicu, s ponosom i zahvalnošću, prisjećamo se poginulih, nestalih i umrlih Gromova. Zahvaljujemo njima i njihovim obiteljima na žrtvi koju su podnijeli za Hrvatsku


Poštovani pripadnici 2. gardijske brigade Gromovi,
dragi prijatelji,

čestitam vam 33. obljetnicu ustrojavanja 2. gardijske brigade!

Noseći zelenu beretku sa znakom groma na bojištima diljem Hrvatske pokazali ste hrabrost i spremnost na žrtvu za slobodu Domovine. Vaš ratni put primjer je borbenosti i odlučnosti te će vaš izniman doprinos u obrani i oslobađanju naše Domovine zauvijek ostati zlatnim slovima upisan u temelje hrvatske državnosti.

Slaveći 33. obljetnicu, s ponosom i zahvalnošću, prisjećamo se poginulih, nestalih i umrlih Gromova. Zahvaljujemo njima i njihovim obiteljima na žrtvi koju su podnijeli za Hrvatsku.

Vašu tradiciju danas pronose pripadnici 2. mehanizirane bojne Gromovi Gardijske motorizirane brigade Hrvatske vojske koji s ponosom nose zelene beretke, baš kao što ste ih nosili i vi jer - jednom Grom, zauvijek Grom!

Neka vas i nadalje vodi snaga zajedništva koja nas je vodila u Domovinskom ratu. Vi ste uzor mladim naraštajima Hrvatske vojske koji u vama prepoznaju časne i hrabre sinove jedine nam domovine Hrvatske.






Foto: MORH
 

Pisane vijesti