Božićna i novogodišnja čestitka ministra hrvatskih branitelja

Slika /MHB MEDVED/Ilustracije/Sveta Zemlja Moja za čestitku.jpg

U nadi da će radost Božića ispuniti vaša srca i domove, ime Ministarstva hrvatskih branitelja i svoje osobno, svima od srca želim blagoslovljen i miran Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2018. godini.

Pred nama je Božić, najljepši kršćanski blagdan koji u naše živote, naše obitelji i srca donosi posebnu radost, mir, zajedništvo i razumijevanje. Pred nama je vrijeme kada na osobit način iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima.

S posebnim osjećajima, u ovo blagdansko vrijeme, u mojim ste mislima svi vi hrvatski branitelji i članovi vaših obitelji. Na osobit način u mojim su mislima i molitvama članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja. Želim da vam blagdan Kristovog rođenja donese utjehu, radost i snagu kako biste lakše nosili teške križeve koje život nosi.

Na kraju još jedne godine želim svima zahvaliti na marljivom radu i potpori koju ste pružili u ostvarenju ciljeva našeg Ministarstva, od kojih je najveći bio dugoočekivani Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Godina koja je pred nama bit će prepuna izazova s kojima smo se već susretali, ali i novih na koje moramo znati odgovoriti. Čvrsto vjerujem kako kroz zajedništvo, dijalog i toleranciju, kao i solidarnost prema onima kojima je potrebita naša potpora, možemo do boljeg sutra kojem su težili svi hrvatski branitelji. Uđimo hrabro u novu 2018. jer ona će u mnogočemu biti onakva kako se budemo međusobno odnosili.
 
U nadi da će radost Božića ispuniti vaša srca i domove, ime Ministarstva hrvatskih branitelja i svoje osobno, svima vam od srca želim blagoslovljen i miran Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2018. godini.

Vaš ministar hrvatskih branitelja
Tomo Medved


Pisane vijesti