Božićna i novogodišnja čestitka ministra hrvatskih branitelja

Slika /FOTOGRAFIJE/BOŽIĆ/čestitka 4.JPG

U nadi da će svjetlost Božića obasjati vaša srca i domove, u ime Ministarstva hrvatskih branitelja i svoje osobno, svima vam od srca želim blagoslovljen i miran Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2019. godini.

Pred nama je Božić, vrijeme pobjede svjetla nad tamom. Vrijeme radosti koja pobjeđuje svaku žalost. Božić je vrijeme dobrote. Božić je velik i svečan koliko nam je srce otvoreno prema drugima.

Pred nama je vrijeme kada na osobit način iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima.

S posebnim osjećajima, u ovo blagdansko vrijeme, u mojim ste mislima svi vi hrvatski branitelji i članovi vaših obitelji. Na osobit način u mojim ste mislima i molitvama vi članovi obitelji smrtno stradalih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja. Želim da vam blagdan Kristovog rođenja donese utjehu, radost i snagu kako biste lakše nosili teške križeve koje vam je život dao.

Želim  vam zahvaliti na potpori koju ste pružili u ostvarenju naših zajedničkih ciljeva. Čvrsto vjerujem kako kroz zajedništvo, dijalog i toleranciju, kao i solidarnost prema onima kojima je najpotrebnija naša potpora, možemo do boljeg sutra kojem su težili svi hrvatski branitelji.

Od srca vam želim blagoslovljen i miran Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2019. godini.

Vaš ministar hrvatskih branitelja 
Tomo Medved


Pisane vijesti