Svečano uručenje Sporazuma o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji na razvoju poduzetništva hrvatskih branitelja, braniteljsko socijalno-radnih zadruga i udruga iz Domovinskog rata

Slika /AM2016/sPORAZUM_URUČENJE_1082016/0_Naslovna.JPG

U ponedjeljak, 1. kolovoza 2016. godine u Ministarstvu branitelja, ministar Tomo Medved svečano je potpisnicima uručio Sporazum.

Sporazum o obrazovnoj, znanstveno-istraživačkoj, stručnoj i tehničkoj suradnji na razvoju poduzetništva hrvatskih branitelja, braniteljsko socijalno-radnih zadruga i udruga iz Domovinskog rata potpisan između Ministarstva branitelja, Obrazovne grupe Zrinski, Zajednice braniteljskih zadruga Dalmacije te Zajednice udruga i članova hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Grada Zagreba svečano je potpisnicima uručio ministar branitelja Tomo Medved.

Predmet Sporazuma je stručna i tehnička, odgojno-obrazovna i znanstveno-istraživačka suradnja potpisnika sa zajedničkim ciljem sudjelovanja u kreiranju, pripremi i realizaciji različitih projekata, akcija i programa, a sve u svrhu razvitka i podizanja kvalitete cjeloživotnog obrazovanja za poduzetništvo i razvitka poduzetničkih potencijala hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, braniteljsko socijalno-radnih zadruga i udruga. 

Pisane vijesti