Treći humanitarni malonogometni turnir "Kaplja sreće" u Slavonskom Brodu

Ministar branitelja, gospodin Predrag Matić, danas je u Slavonskom Brodu sudjelovao na trećem humanitarnom malonogometnom turniru "Kaplja sreće" koji organizira Udruga Slap, udruga roditelja djece oboljele, liječene i izliječene od malignih bolesti Brodsko-posavske županije.

Sam turnir se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Ive Josipovića. Na turniru sudjeluju djeca starosti 14 godina i seniori, a utakmice se tradicionalno odigravaju u dvorani "Vijuš" u Slavonskom Brodu. Sva sredstva koja su prikupljena na ovogodišnjem turniru bit namijenjena za opremanje Dječjeg odjela Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u obliku kupnje inkubatora ili nekog drugog potrebnog uređaja.

Ministar Matić je nastupio u malonogometnoj ekipi Vlade RH koju su još činili ministri Siniša Hajdaš Dončić, Gordan Maras, Orsat Miljenić, Rajko Ostojić, Ivan Vrdoljak, Mihael Zmajlović i Tihomir Jakovina. Ekipa Vlade RH na turniru je odigrala revijalnu utakmicu protiv ekipe Humanih zvijezda.

Pisane vijesti