Predstavnici Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi s ministrom Medvedom

Razgovarali su o obilježavanju 30. obljetnice operacije Zima '94. i programu kojim će se dostojno obilježiti ta jubilarna obljetnica, kao i o drugim važnim temama vezanim uz hrvatske branitelje i njihove obitelji

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved primio je u Ministarstvu hrvatskih branitelja predstavnike Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, a sastanku su nazočili predsjednik Zbora Siniša Troha i dopredsjednik Robert Puja te tajnik ZUVHGP-a Milan Genda.
Razgovarali su o obilježavanju 30. obljetnice operacije Zima '94. i programu kojim će se dostojno obilježiti ta jubilarna obljetnica, kao i o drugim važnim temama vezanim uz hrvatske branitelje i njihove obitelji.

Predstavnici Zbora upoznali su ministra Medveda sa svojim aktivnostima i planovima za naredno razdoblje, a ministar im je predstavio aktivnosti i planove Ministarstva hrvatskih branitelja.

Nakon konstruktivnog sastanka, obostrano je izraženo zadovoljstvo dobrom suradnjom, a partnerski odnos koji ministar Medved njeguje s udrugama iz Domovinskog rata, među kojima Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi zauzima važno mjesto, nastavit će se i ubuduće.

Pisane vijesti