Ministarstvo hrvatskih branitelja pruža pomoć obitelji Stojaković

Hrvatski branitelj Petar Stojaković u petak, 27. ožujka 2020. smrtno je stradao radeći na saniranju posljedica potresa u Zagrebu

Zbog učestalih upita Ministarstvu hrvatskih branitelja vezanih za postupanje nakon tragične smrti hrvatskog branitelja Petra Stojakovića koji je u petak, 27. ožujka 2020. smrtno stradao radeći na saniranju posljedica potresa u Zagrebu, izvješćujemo vas o poduzetim mjerama.
Djelatnici Ministarstva hrvatskih branitelja u petak su posjetili obitelj Stojaković kako bi izrazili sućut u ime ministra Tome Medveda i cijelog Ministarstva te pružili adekvatnu pomoć obitelji.

Prepoznajući tešku socijalno-ekonomsku situaciju u kojoj se obitelj Stojaković nalazi, Ministarstvo je sukladno svojim zakonskim mogućnostima žurno aktiviralo sve mjere koje uključuju psihosocijalnu podršku, dodjelu financijske pomoći te pomoć pri organizaciji pogreba. 

Ovim putem, još jednom, izražavamo sućut obitelji tragično preminulog hrvatskog branitelja Petra Stojakovića.

Ministarstvo hrvatskih branitelja i nadalje stoji na raspolaganju obitelji Stojaković.

Uvažavajući aktualnu epidemiološku situaciju i preporučene mjere za prevenciju širenja virusa koji uzrokuje bolest COVID 19, Ministarstvo hrvatskih branitelja dostupno je svim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji i adekvatno reagira na probleme s kojima se, u ovim izazovnim danima, susreću.

Pisane vijesti