Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i financijske potpore za 2018. godinu

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je jedinstvenu listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2018. godinu za Republiku Hrvatsku, kao i Liste Prvenstva prema županijama i Gradu Zagrebu

Sukladno odredbi članka 7. st. 5. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljujemo potvrđenu listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2018. godinu i kao i potvrđenu listu prvenstva za dodjelu financijske potpore. Potvrđene liste prvenstva primjenjuju se od 01. ožujka 2018. godine i vrijede do objave potvrđenih listi prvenstva za slijedeću kalendarsku godinu.

Objavljujemo jedinstvenu Listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2018. godinu za Republiku Hrvatsku, kao i Liste prvenstva prema županijama i Gradu Zagrebu. Radi lakše preglednosti podnositelja zahtjeva objavljujemo i Liste prvenstva po namjenama stambenih kredita za svaku županiju i Grad Zagreb zasebno.

Više može saznati na poveznici.

Pisane vijesti